Alte versiuni CS 1.6
Disclaimer
Vă rugăm să retineti că site-ul nostru nu este responsabil pentru alte link-uri invalide sau care contin virusi. Prin urmare, vă recomandăm să utilizati doar link-uri de download postate pe acest site. Multumim!
Statistici site
Flag Counter
cntr
Skaitliukas.eu - Nemokamas lankytoju skaitliukas
Parteneri
Cuvinte cheie
Descarca Counter-Strike 1.9

Salut ! Astăzi 10.02.2017 vă prezentăm una din cele mai frumoase versiuni ale jocului counter strike 1.6 pe nume CS 1.9.

CS 1.9 se poate juca pe internet cu alți jucători sau cu prietenii dumneavoastră în rețea. CS 1.9 se poate juca pe servere cu modul zombie, respawn, clasic sau alte moduri.

CS 1.9 are skinuri frumoase atât la arme cât și la modele însă are inclus texturi, gfx-uri și sunete modificate. Are o mulțime de skinuri și arme noi, frumoase extrase din celebrul joc Counter Strike Global Offensive care o să vă facă deosebită plăcere să vă jucați în continu fără să mai faceți altceva.

Grafica cs-ului este modificat prin adaugarea unui efect de glow. Dacă doriți să îndepărtați acest efect trebuie să ștergeți folderul cgprograms + fișierele cg.dll, cgGl.dll și opengl32.dll.

CS 1.9 se poate descărca în format .exe direct de pe site-ul nostru sau prin torrent. Versiunea Counter-Strike 1.9 masoară 496 MB.

Pentru a juca fără probleme CS 1.9, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:
Procesor: 2.0 GHz
Memorie Ram: 512 MB
Placă Video: 512 MB
Spațiu pe Hard Disk : 2 GBDescarca CS 1.9 (.exe)   Descarca CS 1.9 (.torrent)