Alte versiuni CS 1.6
Disclaimer
Vă rugăm să retineti că site-ul nostru nu este responsabil pentru alte link-uri invalide sau care contin virusi. Prin urmare, vă recomandăm să utilizati doar link-uri de download postate pe acest site. Multumim!
Statistici site
Flag Counter
cntr
Skaitliukas.eu - Nemokamas lankytoju skaitliukas
Parteneri
Cuvinte cheie
Descarca Counter-Strike 1.6 XTCS

CS 1.6 XTCS Final este o versiune a jocului counter strike 1.6 cu skinuri și modele noi.

CS 1.6 XTCS Final aduce în prim plan o grafică mult mai bună ce aduce un plus de culoare jocului.

CS 1.6 XTCS Final are text-uri noi la hărți iar sunetele sunt schimbate fiind adăugate unele mai speciale.

Counter Strike rămâne unul dintre cele mai jucate jocuri cu împușcături și în anul 2016 datorită graficii minimaliste, gameplay-ului ușor și faptul că nu necesită un computer nou. Vă puteți juca cs chear și pe un pc mai vechi. Serverele au avansat la capitolul moduri, addon-uri și pluginuri. Cele mai căutate moduri sunt: zombie, respawn, gungame, furien. Dacă vreți să vă deschideți un server cu unul din mod-urile specificate îl veți popula repede și puteți obține și donații din partea adminilor pentru a vă plati hostul sau a vă deschide propria comunitate de counter strike.

Cele mai jucate hărți rămân de_dust2 și fy_snow. Dacă aveți un server, la început de drum, vă recomand să folosiți aceste hărti pentru că se va popula mult mai repede față de celelalte hărți. Apoi vă recomand de_inferno, awp_india, de_nuke și de_aztec.

Jocul CS 1.6 XTCS Final măsoară 241 MB și poate fi descărcat în 3-4 minute sau prin torrent în 2-3 minute dacă sunt mulți seederi. Cei care au viteză bună de download îl pot descărca și într-un minut sau sub un minut.

Pentru a te juca CS 1.6 XTCS Final, ai nevoie un calculator cu:
Procesor: 1.4 GHz
Memorie Ram: 512 GB
Placă Video: 512 MB
Spațiu pe Hard: 2 GB


Descarca CS 1.6 XTCS Final (.exe)   Descarca CS 1.6 XTCS Final (.torrent)