Alte versiuni CS 1.6
Disclaimer
Vă rugăm să retineti că site-ul nostru nu este responsabil pentru alte link-uri invalide sau care contin virusi. Prin urmare, vă recomandăm să utilizati doar link-uri de download postate pe acest site. Multumim!
Statistici site
Flag Counter
cntr
Skaitliukas.eu - Nemokamas lankytoju skaitliukas
Parteneri
Cuvinte cheie
Descarca Counter-Strike 1.6 War

CS 1.6 War este o versiune Counter Strike de bună calitate cu skinuri frumoase, arme noi, sunete, gfx-uri, modele, etc. Vă puteți juca pe internet sau cu prietenii voștri în rețea. Pentru acest cs, aveți nevoie de un computer dotat cu o placă video de cel puțin 512 mb pentru că skinurile sunt de calitate înaltă, iar pe un pc mai slab, poate cauza un fps scazut și o să vă meargă jocul în reluare.

Counter Strike rămâne unul dintre cele mai jucate jocuri cu împușcături și în anul 2017 datorită graficii minimaliste, gameplay-ului ușor și faptul că nu necesită un computer nou. Vă puteți juca cs chear și pe un pc mai vechi. Serverele au avansat la capitolul moduri, addon-uri și pluginuri. Cele mai căutate moduri sunt: zombie, respawn, gungame, furien. Dacă vreți să vă deschideți un server cu unul din mod-urile specificate îl veți popula repede și puteți obține și donații din partea adminilor pentru a vă plati hostul sau a vă deschide propria comunitate de counter strike.

Cele mai jucate hărți rămân de_dust2 și fy_snow. Dacă aveți un server, la început de drum, vă recomand să folosiți aceste hărti pentru că se va popula mult mai repede față de celelalte hărți. Apoi vă recomand de_inferno, awp_india, de_nuke și de_aztec.

Jocul CS 1.6 War măsoară 555 MB și poate fi descărcat în 3-4 minute sau prin torrent în 2-3 minute dacă sunt mulți seederi. Cei care au viteză bună de download îl pot descărca și într-un minut sau sub un minut.

Recomand CS 1.6 War celor ce au windows Xp, 7, Vista, 8 , 8.1 si 10 . Jocul CS 1.6 War nu funcționează pe sistemele cu android, linux, ș.m.d.p (funcționează doar pe windows) !
Pentru a juca CS 1.6 War, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:
Procesor: 1.6 GHz
Memorie Ram: 512 MB
Placă Video: 512 MB
Spațiu pe Hard Disk: 1 GB
Descarca CS 1.6 War (.exe)   Descarca CS 1.6 War (.torrent)