Alte versiuni CS 1.6
Disclaimer
Vă rugăm să retineti că site-ul nostru nu este responsabil pentru alte link-uri invalide sau care contin virusi. Prin urmare, vă recomandăm să utilizati doar link-uri de download postate pe acest site. Multumim!
Statistici site
Flag Counter
cntr
Skaitliukas.eu - Nemokamas lankytoju skaitliukas
Parteneri
Cuvinte cheie
Descarca Counter-Strike 1.6 Rosso Costiera

Salut dragi gameri și mai ales jucători ai celui mai tare joc shooter și anume counter strike! De data asta puteși descărca o variantă mai recent modificată pe nume CS 1.6 Rosso Costiera. Skinurile, modelele și armele sunt identice doar că acest cs beneficiază de ultimele update-uri și s-au reparat majoritatea bug-urilor.

Pe CS 1.6 Rosso Costiera nu puteți juca cu coduri, el oferă o gamă de protecții cum ar fi ultra core protector 7.9.

Acest cs salvează numele și setările jucătorului. CS-ul beneficiază și de un gui de bună calitate care vă conferă acces ușor la opțiuni și o interfață vizuală bună. Pentru cei care încă preferă cs-ul clasic cu aceleași skinuri dar cu update-uri, acest cs este alegerea perfectă. Jocul se poate descărca direct în format .exe sau prin torrent cu o viteză mai mare.

Pentru a juca CS 1.6 Rosso Costiera, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:
Procesor: 1.6 GHz
Memorie Ram: 512 MB
Placă Video: 512 MB
Spațiu pe Hard Disk: 1 GB

Vă recomand acest cs celor ce au XP/Vista/7.Descarca CS 1.6 Rosso Costiera (.exe)   Descarca CS 1.6 Rosso Costiera (.torrent)