Alte versiuni CS 1.6
Disclaimer
Vă rugăm să retineti că site-ul nostru nu este responsabil pentru alte link-uri invalide sau care contin virusi. Prin urmare, vă recomandăm să utilizati doar link-uri de download postate pe acest site. Multumim!
Statistici site
Flag Counter
cntr
Skaitliukas.eu - Nemokamas lankytoju skaitliukas
Parteneri
Cuvinte cheie
Descarca Counter-Strike 1.6 Romania

CS 1.6 Romania v1 este o versiune a jocului Counter-Strike 1.6, modificată parțial în limba Română.

În CS 1.6 Romania v1, skin-urile sunt de bună calitate dar modificările importante se referă la traducerea parțială a jocului în limba română.

CS 1.6 Romania v1 aduce text-uri, modele, skinuri și sunete noi. Background-ul este foarte bine realizat iar acest lucru mă face să vă recomand și vouă acest cs. Aceste schimbări îi aduc un plus de grafică și plăcerea de a juca ceva nou. Acest cs este popular și este în primele 10 cs-uri descărcate de pe acest site.

CS 1.6 Romania v1 este tradus în mare parte în limba Română. Nu este tradus în întregime, însă pentru cei care nu știu limba engleza este un plus. Recomand această versiune pentru că sunt român și îmi iubesc țara.

CS-ul are meniul schimbat iar gameplay-ul este foarte bun. Cs-ul ruleaza bine și pe calculatoare mai vechi iar dacă găsești un server bun te poți distra pe măsură.

Jocul nu are lag, merge bine, are boți și găsește servere la internet. Aveți aceste opțiuni integrate în această versiune. Dacă vă place acest cs puteți să îl recomandați și la alți prieteni de pe messenger, facebook, twitter, instagram, ș.m.d.p.


Descarca CS 1.6 Romania (.exe)   Descarca CS 1.6 Romania (.torrent)