Alte versiuni CS 1.6
Disclaimer
Vă rugăm să retineti că site-ul nostru nu este responsabil pentru alte link-uri invalide sau care contin virusi. Prin urmare, vă recomandăm să utilizati doar link-uri de download postate pe acest site. Multumim!
Statistici site
Flag Counter
cntr
Skaitliukas.eu - Nemokamas lankytoju skaitliukas
Parteneri
Cuvinte cheie
Descarca Counter-Strike 1.6 Non Steam

CS 1.6 Non Steam a fost creat cu ultimele update-uri pe anul 2017. CS 16 Non Steam este gata să vă ofere protecție împotriva serverelor ce folosesc binduri, Trackerui.dll și alte fișiere ce strică buna funcționare a cs-ului . Acest cs este cel original(default), nu are reclame incluse și a fost creat special pentru a oferii un lag cât mai mic și în același timp să poată fi descărcat foarte repede de jucători. CS 1.6 Non Steam are numai 267 mb și se descarcă foarte rapid. După descărcare, puteți instala joculu oriunde doriți pe disc .

După instalare, intrați în cs odată ce ați intrat in cs, vă puteți juca pe orice server doriți iar în lista cu servere din cs, veți găsi doar servere românești unde nu o să aveți lag mare. Serverele sunt de mai multe moduri și de la diferite firme de hosting deci vei avea de unde să alegi pe ce server să joci.

Pentru a juca CS 1.6 Non Steam, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:
Procesor: 1.6 GHz
Memorie Ram: 512 MB
Placă Video: 128 MB
Spațiu pe Hard Disk: 2 GB


Descarca CS 1.6 Non Steam (.exe)   Descarca CS 1.6 Non Steam (.torrent)