Alte versiuni CS 1.6
Disclaimer
Vă rugăm să retineti că site-ul nostru nu este responsabil pentru alte link-uri invalide sau care contin virusi. Prin urmare, vă recomandăm să utilizati doar link-uri de download postate pe acest site. Multumim!
Statistici site
Flag Counter
cntr
Skaitliukas.eu - Nemokamas lankytoju skaitliukas
Parteneri
Cuvinte cheie
Descarca Counter-Strike 1.6 Night Watcher

Echipa cs16download.eu, revine în 2016 cu o nouă versiune de cs 1.6, iar de această dată, avem pentru voi, un cs destul de complex pe nume Counter Strike 1.6 Night Watcher. Acest cs are inclus în el: arme noi, skinuri, modele, sunete și multe alte opțiuni de ultimă generație care transformă cs-ul într-un joc modern.

CS 1.6 Night Watcher îl puteti descărca direct prin intermediul site-ului însă va dura 3-5 minute sau îl puteți descărca prin download rapid prin intermediul torrentului. După ce a-ți descărcat jocul îl instalați și ca să porniți jocul trebuie să executați iconul de pe desktop ce are numele Counter-Strike 1.6 Night Watcher .

CS 1.6 Night Watcher din păcate, nu merge cu boți, merge să vă jucați doar pe serverele afișate pe internet sau pe serverele adăugate în cs la Find Servers – Internet.

Pentru a juca CS 1.6 Night Watcher, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:
Procesor: 2.0 GHz
Memorie Ram: 512 MB
Placă Video: 512 MB
Spațiu pe Hard Disk: 2 GB
Descarca CS 1.6 Night Watcher (.exe)   Descarca CS 1.6 Night Watcher (.torrent)