Alte versiuni CS 1.6
Disclaimer
Vă rugăm să retineti că site-ul nostru nu este responsabil pentru alte link-uri invalide sau care contin virusi. Prin urmare, vă recomandăm să utilizati doar link-uri de download postate pe acest site. Multumim!
Statistici site
Flag Counter
cntr
Skaitliukas.eu - Nemokamas lankytoju skaitliukas
Parteneri
Cuvinte cheie
Descarca Counter-Strike 1.6 Lant Final

CS 1.6 Lant este unul dintre cele mai vechi kituri de cs modificate. Aduce puține modificări dar este foarte căutat de jucatorii acestui joc. Despre cs în sine putem spune că este unul dintre cele mai jucate jocuri de tip shooter cu elemente tactice. Nu este foarte realistic față de alte jocuri din categoria lui dar simplititatea sa i-a adus faima. Pe parcurs au apărut multe hărți și moduri diferite dar cel mai jucat mod rămâne cel normal împreună cu hărțile bomb defuse.

Faptul că aduce mici modificări îl face optim pentru majoritatea playerilor. Vă puteți juca pe internet sau în lan cu prietenii voștrii. Nu vă recomand să încercați coduri ca: aim, wall sau speed. Veți lua ban și destroy foarte rapid și nu veți învăța cs niciodată.

Dacă sunteți începător si doriți să învățați cs rapid atunci vă recomand modurile gungame și respawn. Dacă jucați câteva zile pe servere cu aceste moduri skill-ul va crește foarte repede. Veți învăța să țintiți și cum să trageți.

Pentru a juca CS 1.6 Lant, aveți nevoie de un calculator cu minimum de:
Procesor: 1.8 GHz
Memorie Ram: 512 MB
Placă Video: 128 MB
Spațiu pe Hard Disk: 1 GB


Descarca CS 1.6 Lant Final (.exe)   Descarca CS 1.6 Lant Final (.torrent)